On kulunut pitkä aika siitä, kun pidin tätä blogia, mutta nyt löysin blogipohjan uudestan, kun juurikin mietin viime viikolla (vk 40 / 2019 ), että haluaisin perustaa kirjallisuusblogin. Tämä tuli mieleeni ihan senkin takia, että teen nyt suomen kielen opintoja Jyväskylän avoimeen yliopistoon. Viime vuonna tein journalismin opintoja avoimeen AMK:un. 

Sen jälkeen kun viimeksi olen tehnyt tätä blogia olen saanut yliopistosta yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinnon, johon tuli 434,5 op ja näihin kuului opettajan pedagogiset. Vielä puuttuu LTO-opinnoista opinnäytetyö, josta puuttuu luku "fiktion avulla kasvattaminen" - proseminaarin rajaus oli draama, mutta kyllähän kirjallisuuskin on osin fiktiota. 

Tavoitteeni ei ole päätyä suomen kielen ja kirjallisuuden opettajaksi, vaan kirjoittaa kirja ja päästä opettamaan luovaa kirjoittamista. 

Tällä hetkellä työpöydällä on ainakin Hannu Lauermasta Kari Häkkisen kirjottama kirja ´Psykiatrin päänavaus´ - sekä Joseph Campbellin kirja ´Sankarin matka´. En ole varma, kummasta kirjoitan ensin.